MITÄ?

Olemme alakoulun opettajia ja olemme omassa työssämme havainneet, että toiminnalliset tehtävät ovat motivoivia, hauskoja ja edistävät oppimista. Toiminnallisen opetuksen järjestämisen pitää kuitenkin olla helppoa ja nopeaa myös opettajalle.

 

MIKSI?

 

Yksinkertaisia toiminnallisia tehtäviä on vaikeaa löytää, vaikka netti on pullollaan ilmaista materiaalia ja linkkilistoja saa jokaisesta koulutuksesta. Kaikkien opettajien aika ei kuitenkaan riitä tämän runsauden kahlaamiseen. Opetusmateriaalin pitää löytyä helposti ja mielellään yhden pysähdyksen taktiikalla.

 

 

MITEN?


Halusimme luoda paikan, jossa kielen opiskeluun tarvittavat toiminnalliset materiaalit ovat yksinkertaisia ja helposti saatavilla. Ei siis monimutkaisia ohjeita tai mutkikkaita, aikaa vieviä valmisteluja. 

 

Jokaiseen aihepiiriin on täysin samankaltaiset tehtävätyypit, jolloin ohjeistusta ei ensimmäisten kertojen jälkeen enää tarvita. Lapset pystyvät työskentelemään itsenäisesti heti kun tunnistavat tehtävätyypin. Riittävän yksinkertaiset tehtävät edesauttavat työrauhaa ja motivoivat kaikkia oppilaita. Tehtäviä voi helposti myös eriyttää ylös- tai alaspäin.

 

Itse käytämme paljon pistetyöskentelyä, mutta materiaalit soveltuvat hyvin käytettäväksi opettajajohtoiseenkin opetukseen. Sinä valitset!

Lue lisää Miten?-osiosta.

© 2019 Sanasala Learning Oy

Sanasala Learning Oy

Lahti | Y-tunnus: 3102274-7

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Sivustolla käytetään evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin. Käyttämällä sivuja, hyväksyt evästekäytänteet.